Personvernerklæring

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, eller annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. Du skal vite hva slags personopplysninger vi behandler slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

Informasjonskapsler (cookies)

Når du besøker våre nettsider installerer vi cookies som er nødvendig for at du skal kunne benytte deg av nettsidene våre. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Informasjonskapsler benyttes også for å analysere bruken av våre nettsider.

De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre nettleserens innstillinger slik at den blokkerer informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Statistikk fra webserver

Vi benytter logger fra vår webserver for å generere statistikk over besøk på siden. Denne statistikken gjør at vi kan forbedre informasjonen på nettsiden vår. Informasjonen kan være hvilken side du har besøkt, dato og tidspunkt for besøk samt teknisk informasjon om enheten din. Webserveren sletter umiddelbart IP-adressene til besøkende. I praksis vil det ikke være mulig å identifisere de besøkende fra de resterende parameterne. Statistikken er anonym og kan ikke knyttes til deg som enkeltperson.

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger. Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Kontakt kontor@noknorge.no

Les mer på datatilsynet.no